Heb je vragen?

Frequently Asked Questions

De cursus vindt gedeeltelijk online en gedeeltelijk offline plaats. Online gaat het via Zoom sessies met ons en offline in jouw eigen huis/atelier/werkplek.

Let op: je zit niet de hele tijd achter je computer want in de 2,5 uur die de les heeft ga je tenminste 1,5 uur creatief aan de slag of ben in beweging of meditatie.

Elke cursus start online om woensdag ochtend om 10 uur en eindigt om 12.30 uur. Waarna wij elke les nog een uur beschikbaar blijven voor vragen. Dus tot 13.30.

Je krijgt van ons als je je opgeeft direct een lijst met materialen die je kunt aanschaffen. Natuurlijk zijn dat suggesties en ben je zelf vrij om te kiezen waarmee je werkt. Misschien heb je al van alles in huis waarmee je aan de slag kunt. Jij bepaalt echt zelf waarmee jij de kaarten gaat maken.

Wij kopen onze materialen altijd online bij http://www.vanbeekart.nl maar je kunt ook goed terecht bij je lokale kunstmaterialenhandel (als die weer open zijn).

Doordat we de cursus live via Zoom geven, hebben we opnames daarvan voor jou ter beschikking indien je een les hebt gemist.

In deze cursus schilder je vanuit jouw innerlijke wijsheid, intuïtie en fantasie, je laat je leiden en werkt zonder vooropgesteld doel. En door het zo te doen, eer je als het ware De Godin in je: die kwaliteit die we vrouwelijk noemen, omdat het organisch en intuïtief creëert. Je kunt dus in abstractie blijven, maar soms ontstaat er spontaan een gezicht in je werk. Het is helemaal aan jou waar je richting en vorm aan geeft. Alles is goed. Geef jezelf vooral toestemming te spelen en te ont-dekken. Verras jezelf!

Jaaaa, graag zelf! Deze cursus is voor iedereen, volledig gender-neutraal. Dat we met onze vrouwelijke energie werken zegt niet dat alleen vrouwen hieraan mee kunnen doen. Ieder mens maakt gebruik van zijn vrouwelijke en mannelijke energie. Je kunt de vrouwelijke energie ook de ontvangende, dragende en de mannelijke energie het voorwaartse, doelgerichte noemen. De focus in deze cursus ligt op het kunnen werken met het ontvangende aspect in ons. Kun je jezelf zo open en ontvankelijk, zonder oordeel opstellen, dat jij als het ware het doorgeefluik wordt van dat wat er voor jou aan creatie al klaar ligt.

Winkelwagen
Scroll naar boven