Proloog

Stel je eens voor dat alles waarover je maar kan dromen, al bestaat. Dat al jouw dromen in één groot potentieel veld klaar liggen om op aarde werkelijkheid te worden. En dat dat veld als baarmoeder van ontelbare mogelijkheden belichaamd wordt door De Grote Oermoeder. Laten we Haar voor het gemak De Grote Moedergodin noemen. En dat jij, net als zij, toegang hebt tot die Womb of Totality, mits jij jezelf erkent en eert als Het scheppende wezen met onbegrensde mogelijkheden.

Stel je nou toch eens voor he, dat je dat zou doen, jezelf erkennen en eren als één scheppende creatieve Godin… hoe zouden jouw creaties er dan uitzien? En wat hebben ze jou dan te vertellen als je je bedenkt dat je met jouw creaties in gesprek zou gaan? Zou je jezelf open durven stellen om te ontvangen wat er voor jou klaarligt zonder het van te voren allemaal te weten? En wat heb je nodig om jezelf als dát kanaal open te stellen? Onze ervaring is dat het vooral gaat over jezelf toestemming geven.

 Mag je van jezelf een tijdje Tussentijd geven om de overgang te maken van de dagelijks realiteit naar die magische realiteit?

Blijkbaar wel, want jawel, jij  hebt je aangemeld voor onze cursus Honor the Goddess in You- De Inleiding. Gefeliciteerd! Wij, Alma Wattimena en Daniëlle Jaspers, heten je hartelijk welkom.

Zoals de naam het al zegt: Deze cursus is de inleiding op de cursus Honor the Goddess in You- Een reis door de Tussentijd. In deze inleidende cursus bereiden wij jou voor op een mogelijke creatieve en transformatieve reis die je hierna zou kunnen maken. We vertellen je in zes hoofdstukken meer over de achtergrond van transformatieve creatie, inspireren je met onze kennis en ervaring en reiken je laagdrempelige schilder-schrijf – en meditatie oefeningen aan. Aan het einde van de cursus heb je als het goed is de smaak te pakken:  “Wow, zo voelt het dus als ik durf te ontvangen wat er voor mij klaar ligt. Kom maar door met die transformatieve reis door de tussentijd!”

Module inhoud
0% voltooid 0/2 stappen
Shopping Cart
Scroll naar top