MAAK JE EIGEN TEMPEL EN ATELIER-IN-ÉÉN EN CREËER JE EIGEN INSPIRATIEKAARTEN

START WEER 10 SEPTEMBER 2021

Bekijk de trailer:

Herken je dit?

STEL JE TOCH EENS VOOR DAT JIJ THUIS JE EIGEN ATELIER HEBT, JOUW EIGEN HEILIGE RUIMTE, WAARIN JE WEKELIJKS IN VERBINDING BENT MET JEZELF ÉN MET ANDEREN. WAAR JE KUNT OPLADEN, INSPIRATIE OPDOET EN JE MET JE EIGEN INSPIRATIEKAARTEN JEZELF GEÏNSPIREERD EN WAKKER HOUDT.

Wie zijn wij?

Lachen om jezelfAlma (1973): “Mijn naam betekent ‘ziel’ en ‘voedend en verkwikkend’. Sinds 2003 maak en vertel ik als storyteller Bezielde verhalen. Voor particulieren en organisaties die begeleid willen worden in tijden van verandering en transformatie. Mijn inspiratiebronnen zijn mijn gezin, mijn vrienden, mijn familie, mijn werkrelaties, de natuur, Het Tibetaans Boedisme, kunst, muziek en mijn eigen nieuwsgierige aard. Ik geef trainingen, workshops, retraites, coaching in storytelling, mindfullness, creatieve expressie, ritueelbegeleiding en dialoog.”
 
Daniëlle (1969): “Expressie vanuit het hart is wat ik als beeldend kunstenares & kunstzinnig coach mensen sinds 2004 voorleef. In mijn schilderatelier en Galerie Het Hartenhuis kunnen mensen zich onder mijn inspirerende leiding in schilderkunst uitdrukken. Vanuit verbinding met je lijf neem ik je mee op een innerlijke reis en ga je creëren vanuit beweging en intuïtie. Ik geef 1-op-1 coaching, cursussen en workshops. Schilderen is voor mij als adem voor de ziel; het werkt bevrijdend en helend. Het liefst doe ik het elke dag. Elk jaar geef ik in Frankrijk enkele schilderweken intuïtief schilderen en geef ik met Alma retraites in Portugal en in Nederland. Ik noem ons artistieke energiewerkers omdat we samen met jou op diverse lagen werken aan jouw innerlijke & creatieve proces.”

ONZE OFFLINE INTUÏTIEVE SCHILDERCURSUSSEN EN CREATIEVE RETRAITES HEBBEN HONDERDEN MENSEN GEÏNSPIREERD OM ZICHZELF VRIJ TE MAKEN OM TOT EXPRESSIE TE KOMEN. MET DEZE ONLINE CURSUS STELLEN WIJ JOU IN DE GELEGENHEID OM NU OOK ZELF, THUIS, JE EIGEN PERSOONLIJKE ATELIER EN TEMPEL-IN-EEN TE CREËREN, WAARIN JE GAAT BESCHIKKEN OVER JOUW EIGEN INSPIRATIEKAARTEN. EN OF DAT DAN ORAKEL- OF AFFIRMATIEKAARTEN WORDEN, OF DEVOTIEPRENTEN. DAT MAG JIJ ZELF BEPALEN EN LATEN ONTSTAAN.

Wat zeggen andere cursisten?

Ik vind het echt genieten! Jullie doen het heel leuk samen. Zo fijn dat ik jullie gevonden heb! Soms komen cadeautjes onverwacht op je pad.
Carla van O., cursist 'Maak je eigen inspiratiekaarten'
De reis die je maakt als je hieraan deel neemt gaat naar plekken waar je nog nooit geweest bent. Ik ben nu halverwege en ben onder de indruk waar we met zijn allen nu al zijn . Een zeer aan te raden ervaring. Geen haar op mijn hoofd zou dit willen missen !! Daan en Alma zijn absolutely the bomb !!!
Margit Mulder, cursist 'Maak je eigen inspiratiekaarten
Ik heb meegedaan en meegedragen aan de allereerste lichting van de cursus. Geweldige openbaring. Elk eigen schilderij en bijbehorende teskt was voor mij een transformatie op zichzelf. Ik werd het schilderij. Ik orakelde al zingend. Alma en Daan deden het ons voor.... echt een aanrader.
Imke Dillen, cursist 'Maak je eigen inspiratiekaarten'

De geïnspireerde vrouwen en mannen die deze cursus volgen:

DEZE ZORGVULDIG UITGEDACHTE CURSUS BRENGEN WE NU ONLINE UIT, OMDAT WE IEDEREEN WILLEN AANMOEDIGEN HUN EIGEN INTUÏTIE EN INNERLIJKE STEM(MEN) TE OMARMEN, OOK IN TIJDEN WAARIN WE NIET FYSIEK KUNNEN SAMENKOMEN. OF JE NU VOOR HET EERST GAAT TEKENEN OF SCHILDEREN, OF DAT JE HET AL JAREN DOET. DEZE CURSUS BRENGT JE TERUG IN HERINNERING DAT IEDEREEN CREATIEF IS, DUS JIJ OOK. EN DAT HIERIN GEEN GOED, SLECHT, MOOI OF LELIJK BESTAAT.

Hoe ziet deze 7-weekse online journey eruit?

Op 7 woensdagochtenden nemen wij jou mee op een creatief avontuur. Als je je innerlijke bron, naast een stem ook nog een gezicht en een lichaam met ledematen gaat geven … dan tover jij zomaar je eigen gids tevoorschijn. Noem het je gids, je anker, kompas, je muze, je hogere zelf, je godin of het orakel in jou… ons is het om het even. Wat belangrijk is, is dat je die innerlijke stem eert en je jezelf de vrijheid geeft om daar op jouw eigen manier expressie aan te geven.

Je krijgt hierin van ons persoonlijke begeleiding en praktische ondersteuning bij het maken van je eigen inspiratiekaarten. Wij delen hierin ook ons eigen creatieproces, vanaf blanco canvas tot aan inspiratiekaart. We werken met krijt, verf, ecoline, collages, potloden, we gaan schrijven, reflecteren en we delen in dialoog.

NU VOOR €295,-

i.p.v. €349,-

DE INTERACTIEVE HONOUR THE GODDESS IN YOU – CURSUS ZIT BOORDEVOL VIDEO DEMONSTRATIES, UNIEKE CREATIEVE LESSEN, INSPIRERENDE HANDREIKINGEN OM JOUW CREATIE-RUIMTE HEILIG TE MAKEN, MEDITATIE-EN ADEMHALINGS-INSTRUCTIES, GRONDINGS-OEFENINGEN, PLAYLISTS EN VOEDENDE VERHALEN EN BRONNEN DIE JE AANMOEDIGEN THUIS JE EIGEN VORMEN, RITUELEN EN RITME TE VINDEN IN HET EREN VAN DE STEM VAN JOUW EIGEN BRON.

Wat krijg je hiervoor?

Een uniek inspirerend creatief programma, gebaseerd op de reis van de held,
bestaande uit:

DEZE ONLINE HONOR THE GODDESS IN YOU – CURSUS BIEDT JOU EEN INSPIRERENDE EN VERKWIKKENDE CREATIE-TIJD DIE JE HELPT OM CONTACT TE MAKEN MET JE INTUÏTIE, JE LICHAAM EN JE GEEST. WAARIN JE KUNT LATEN ONTSTAAN, WAT ER IN JOU NATUURLIJKERWIJS GEOPENBAARD WIL WORDEN.

Wanneer is het?

10 september 10.00-12.30 uur: start van de cursus met Alma en Danielle via Zoom.

De volgende cursus van 7 weken met 7 live sessies geven we pas weer later in het jaar. Op de vrijdagen. Je kunt ons wel al mailen zodat je gegarandeerd een plek hebt. 

Overige data: 24 sept, 8 , 22 okt, 5, 19 november en 3 december van 10.00-12.30

Elke les kun je van 12.30-13.00 nog extra vragen stellen.

Een les missen? Geen punt, we nemen de Zoom sessie voor je op.
De Zoomopname van de les is nog tot 1 week na de uitzending te zien.

Al het lesmateriaal blijft beschikbaar t/m 2 maanden na afloop van de cursus. 

Voor de cursus start bieden we je een live (Zoom) gesprek:

Waarin je kennis maakt met Alma en Danielle en zij vertellen je over de cursus en we helpen je met vragen en voorbereidingen. Een introductie van de cursus en volledige voorbereiding zodat degenen die zich hebben ingeschreven 24 maart ook direct van start kunnen. Natuurlijk kun je ook alle vragen stellen die je hebt.

Je bent vrij om de cursus te volgen wanneer je wilt (we nemen de woensdagochtendsessies op), maar we hopen dat je samen met ons 7 woensdagochtenden in creatie gaat! Dit geeft jou een ritme dat je nodig hebt om echt in een creatieve flow te komen en je eigen stijl te ontdekken, maar vooral ook de gelegenheid om ‘samen’ die verbinding te ervaren.

Als je een Zoom sessie mist kun je het altijd terug kijken want we nemen het voor jullie op.

De Honour the Goddess in you – cursus zal je helpen houvast in jezelf te vinden in deze tijden van transitie

Q&A'S

De cursus vindt gedeeltelijk online en gedeeltelijk offline plaats. Online gaat het via Zoom sessies met ons en offline in jouw eigen huis/atelier/werkplek.

Let op: je zit niet de hele tijd achter je computer want in de 2,5 uur die de les heeft ga je tenminste 1,5 uur creatief aan de slag of ben in beweging of meditatie.

 

Elke cursus start online om woensdag ochtend om 10 uur en eindigt om 12.30 uur. Waarna wij elke les nog een uur beschikbaar blijven voor vragen. Dus tot 13.30.

 

Je krijgt van ons als je je opgeeft direct een lijst met materialen die je kunt aanschaffen. Natuurlijk zijn dat suggesties en ben je zelf vrij om te kiezen waarmee je werkt. Misschien heb je al van alles in huis waarmee je aan de slag kunt. Jij bepaalt echt zelf waarmee jij de kaarten gaat maken.

Wij kopen onze materialen altijd online bij http://www.vanbeekart.nl maar je kunt ook goed terecht bij je lokale kunstmaterialenhandel (als die weer open zijn).

 

Doordat we de cursus live via Zoom geven, hebben we opnames daarvan voor jou ter beschikking indien je een les hebt gemist.

In deze cursus schilder je vanuit jouw innerlijke wijsheid, intuïtie en fantasie, je laat je leiden en werkt zonder vooropgesteld doel. En door het zo te doen, eer je als het ware De Godin in je: die kwaliteit die we vrouwelijk noemen, omdat het organisch en intuïtief creëert. Je kunt dus in abstractie blijven, maar soms ontstaat er spontaan een gezicht in je werk. Het is helemaal aan jou waar je richting en vorm aan geeft. Alles is goed. Geef jezelf vooral toestemming te spelen en te ont-dekken. Verras jezelf!

Jaaaa, graag zelf! Deze cursus is voor iedereen, volledig gender-neutraal. Dat we met onze vrouwelijke energie werken zegt niet dat alleen vrouwen hieraan mee kunnen doen. Ieder mens maakt gebruik van zijn vrouwelijke en mannelijke energie. Je kunt de vrouwelijke energie ook de ontvangende, dragende en de mannelijke energie het voorwaartse, doelgerichte noemen. De focus in deze cursus ligt op het kunnen werken met het ontvangende aspect in ons. Kun je jezelf zo open en ontvankelijk, zonder oordeel opstellen, dat jij als het ware het doorgeefluik wordt van dat wat er voor jou aan creatie al klaar ligt.

Shopping Cart
Scroll naar top