THE JOURNEY

EEN CREATIEVE INWIJDINGSREIS VAN 7 WEKEN 

START WANNEER JE WILT MET ONLINE LESSEN, LIFE TIME TOEGANG
MET EEN Q&A UUR MET ALMA OF DANIELLE VIA ZOOM 

Bekijk de trailer:

Gun jezelf inspiratie en een creatief avontuur. Laat je hart , hoofd en handen samenwerken.

Herken je dit?

CREATIEF, IK? JA JIJ OOK? IEDEREEN HEEFT EEN CREATIEVE BRON. JE MOET HEM ALLEEN
WETEN AAN TE BOREN. WIJ WETEN HOE EN DOEN MET JE MEE!

Hoe ziet deze 7-weekse online journey er uit?

7 weken nemen wij jou mee op een creatief avontuur. Als je je innerlijke bron, naast een stem ook nog een gezicht en een lichaam met ledematen gaat geven … dan tover jij zomaar je eigen gids tevoorschijn. Noem het je gids, je anker, kompas, je muze, je hogere zelf, je godin of het orakel in jou… ons is het om het even. Wat belangrijk is, is dat je die innerlijke stem eert en je jezelf de vrijheid geeft om daar op jouw eigen manier expressie aan te geven.

Je krijgt hierin van ons persoonlijke begeleiding en praktische ondersteuning bij het maken van je eigen schilderijen en als je wilt ook echte inspiratiekaarten. Wij delen hierin ook ons eigen creatieproces, vanaf blanco canvas tot aan inspiratiekaart. We werken met krijt, verf, ecoline, collages, potloden, we gaan schrijven, reflecteren en we delen in dialoog. Dat doen we 1 keer per maand met een Q&A avond. We delen en sharen in breakoutrooms. 

ONZE INTUÏTIEVE SCHILDERCURSUSSEN EN CREATIEVE RETRAITES BRENGEN JOU TOT VRIJHEID IN ZELFEXPRESSIE. JE VOELT ECHT BEWEGING KOMEN IN JOUW LEVENSTROOM.
WIl JIJ DAT OOK?

Wat zeggen andere cursisten?

Ik vind het echt genieten! Jullie doen het heel leuk samen. Zo fijn dat ik jullie gevonden heb! Soms komen cadeautjes onverwacht op je pad.
Carla van O., cursist 'Maak je eigen inspiratiekaarten'
De reis die je maakt als je hieraan deel neemt gaat naar plekken waar je nog nooit geweest bent. Ik ben nu halverwege en ben onder de indruk waar we met zijn allen nu al zijn . Een zeer aan te raden ervaring. Geen haar op mijn hoofd zou dit willen missen !! Daan en Alma zijn absolutely the bomb !!!
Margit Mulder, cursist 'Maak je eigen inspiratiekaarten
Ik heb meegedaan en meegedragen aan de allereerste lichting van de cursus. Geweldige openbaring. Elk eigen schilderij en bijbehorende teskt was voor mij een transformatie op zichzelf. Ik werd het schilderij. Ik orakelde al zingend. Alma en Daan deden het ons voor.... echt een aanrader.
Imke Dillen, cursist 'Maak je eigen inspiratiekaarten'

De geïnspireerde vrouwen en mannen die deze cursus volgen:

7 WEKEN NEMEN WE JE MEE OP INITIATIE REIS VOL INSPIRATIE VOOR JOU.
IEDEREEN IS CREATIEF! JIJ OOK!

VOOR MAAR € 325

Wat krijg je hiervoor?

Een uniek inspirerend creatief programma, gebaseerd op de reis van de held,
bestaande uit:

THE JOURNEY ZORGT ERVOOR DAT JOUW CREATIVITEIT IN EEN FLOW KOMT.
JE MAAKT CONTACT MET JE INTUÏTIE, LICHAAM EN GEEST. 
JE CREEERT VAN BINNEN NAAR BUITEN.

Wanneer is het?

Je start wanneer je wilt

7 weken lang opent zich elke week een nieuwe les

 Let op: dit is niet verplicht! Je kunt de cursus ook geheel op eigen tijd en tempo doen. 

Al het lesmateriaal met schilderlessen, schrijflessen, meditaties en meer
blijft beschikbaar voor zolang als jij wilt. 

Eerst uitproberen?

Wil je eerst kijken of de cursus bij je past dan kun je nu ook de eerste les los kopen voor 33 euro. Stuur ons een mailtje of kijk in de shop. 

Je bent vrij om de cursus te volgen wanneer je wilt; start elk moment. Live time toegang. 

Q&A'S

De cursus vindt gedeeltelijk online en gedeeltelijk offline plaats. Online gaat het via de leeromgeving van The Journey, waar je de opname van de Zoom sessies met ons hebt en alle instructiefilmpjes en verhalen. De opname van de Zoom les duurt ongeveer 1,5 uur dus die tijd ben je altijd per week minimaal online kwijt. Per maand geven wij een Q&A Zoom sessie en kun je ons dus allerlei vragen stellen. Offline ben jij in beweging en creatie in jouw eigen huis/atelier/werkplek.

 

 

Je doet de cursus in jouw eigen tijd en wanneer jij wilt. De maandelijkse Q&A sessies via Zoom zijn wel gepland: donderdag 10 februari, woensdag 9 maart, dinsdag 5 april, maandag 9 mei, donderdag 9 juni van 20-21 uur. 

 

Je krijgt van ons als je je opgeeft direct een lijst met materialen die je kunt aanschaffen. Natuurlijk zijn dat suggesties en ben je zelf vrij om te kiezen waarmee je werkt. Misschien heb je al van alles in huis waarmee je aan de slag kunt. Jij bepaalt echt zelf waarmee jij de kaarten gaat maken.

Wij kopen onze materialen altijd online bij http://www.vanbeekart.nl maar je kunt ook goed terecht bij je lokale kunstmaterialenhandel (als die weer open zijn).

 

De hele online leeromgeving met alle filmpjes blijft voor jou voor altijd beschikbaar.

In deze cursus schilder je vanuit jouw innerlijke wijsheid, intuïtie en fantasie, je laat je leiden en werkt zonder vooropgesteld doel. En door het zo te doen, eer je als het ware De Godin in je: die kwaliteit die we vrouwelijk noemen, omdat het organisch en intuïtief creëert. Je kunt dus in abstractie blijven, maar soms ontstaat er spontaan een gezicht in je werk. Het is helemaal aan jou waar je richting en vorm aan geeft. Alles is goed. Geef jezelf vooral toestemming te spelen en te ont-dekken. Verras jezelf!

Jaaaa, graag zelf! Deze cursus is voor iedereen, volledig gender-neutraal. Dat we met onze vrouwelijke energie werken zegt niet dat alleen vrouwen hieraan mee kunnen doen. Ieder mens maakt gebruik van zijn vrouwelijke en mannelijke energie. Je kunt de vrouwelijke energie ook de ontvangende, dragende en de mannelijke energie het voorwaartse, doelgerichte noemen. De focus in deze cursus ligt op het kunnen werken met het ontvangende aspect in ons. Kun je jezelf zo open en ontvankelijk, zonder oordeel opstellen, dat jij als het ware het doorgeefluik wordt van dat wat er voor jou aan creatie al klaar ligt.

Scroll naar boven