DUIK DIEPER IN  DE CREATIEVE FLOW IN EEN OFFLINE CIRKEL VAN SISTERHOOD


Herken je dit?

OPEN IN 7 LESSEN JOUW INNERLIJK OOG, JE HART EN JE BEKKEN
NODIG JE 7 GODINNEN UIT EN KUS JE EIGEN WIJSHEID WAKKER

Wat brengt Dive Deeper jou?


In deze 7-daagse offline cursus nemen we je mee op een creatieve reis langs de 7 chakra’s, de 7 godinnen en de 5 elementen. Hiermee ga je een laagje dieper
in jezelf en de wereld van intuitief schilderen, intuitief schrijven, storytelling, meditatie, visualisatie, trancereis, rituelen, lichaams- stem-en ademwerk. Ben je daar al vertrouwd mee, dan weet je inmiddels dat je de wijsheid van je lijf en je creativiteit kunt inzetten voor je persoonlijke transformatie. Met aandacht zijn bij alles wat zich in en buiten jou wil aandienen en daar met zelfliefde bij blijven, is de sleutel.

Wil je eerst nog kennismaken met de basis van transformative art en ervaren of deze creatieve reis van 7 vrijdagen iets voor jou is, dan kun je meedoen met onze  introductieles op vrijdag 11 februari van 10.00-16.00 uur. 

Wanneer en waar is het?
Op 7 vrijdagen van 10.00 tot 16.30 op een ruime locatie in Benschop. Adres bekend na inschrijving.

Data:
vrijdag 11 maart, 18 maart, 1 april, 22 april, 13 mei, 20 mei, 3 juni

Investering: 777 euro inclusief btw voor particulieren en excl. btw voor zelfstandigen

Losse introductieles (geheel vrijblijvend) op 11 februari: 77 euro 

Wat ga je in deze 7 lessen doen?
Je gaat stap voor stap op een creatieve manier verbinding maken met de energie van je chakra’s en ontdekken dat met elk chakra ook de wijsheid van je innerlijke godin samenhangt. Door ook verbinding met hen te maken en te belichamen, ontwikkel je onderscheidingsvermogen en raak je vertrouwd met de stem en beeldtaal van je innerlijke gids(en). We doen dit in een cirkel van sisterhood waarin we elkaars spiegel zijn en zonder oordeel aanwezig zijn met al wat is en zich wil aandienen en helen in onszelf en het collectief. 

In 7 lessen zul je met verschillende materialen (acryl, aquarel, potlood, houtskool, ecoline, pen, stift, gescheurd papier) op verschillende soorten formaten doek en papier gaan werken aan een levensgrote verbeelding van de belichaming van het Goddelijke, het Heilige vrouwelijke in jou zelf. Een kunstwerk dat je blijvend zal doen herinneren aan de wonderlijke reis die je zowel autonoom als collectief hebt afgelegd en geladen zal zijn met jouw goddelijke energie. Je zult versteld staan van de helende en transformerende kracht die het zal uitstralen. Niet alleen  voor jezelf, maar ook voor degenen met wie je het gaat delen, als je dat zou willen.

NU VOOR €777- I.P.V. €835

DIVE DEEPER  IS EEN VERVOLG OP THE JOURNEY EN THE INTRODUCTION 
EN BRENGT JE NOG VERDER OP HET PAD VAN TRANSFORMATIVE ART
KOOP DE CURSUS EN KRIJG EEN GRATIS REIS-SET ACRYLVERF ERBIJ

Wat krijg je hiervoor?

WE MOEDIGEN JOU AAN JE EIGEN INTUÏTIE EN INNERLIJKE STEM(MEN) TE OMARMEN
ALS JE THE INTRODUCTION  EN THE JOURNEY HEBT GEDAAN, IS DEZE CURSUS EEN MOOI VERVOLG

HEB JE DAT NIET GEDAAN OVERLEG DAN MET ONS OF KOM NAAR DE KENNISMAKING OP VRIJDAG 11 FEBRUARI
OOK JIJ BENT CREATIEF! 
 HIERIN BESTAAT GEEN GOED, SLECHT, MOOI OF LELIJK 

CREEER SAMEN MET ANDERE VROUWEN EEN NIEUW NARRATIEF IN EEN TEMPEL VAN SISTERHOOD

MEDITATIE * LICHAAMSWERK * RITUELEN * INTUITIEF SCHILDEREN & SCHRIJVEN * VERHALEN VERTELLEN *DANS

ONTDEK NIEUWE OF VERBORGEN DELEN VAN DE GODIN IN JOU
DUIK IN INSPIRERENDE  OPDRACHTEN
DIE JOU HELING EN TRANSFORMATIE KUNNEN BRENGEN

Wie zijn wij?

Lachen om jezelf

Daniëlle (1969):  Sinds 2004 geef ik als beeldend kunstenares & kunstzinnig coach 1-op-1 coaching, cursussen en workshops in mijn atelier en galerie Het Hartenhuis. Schilderen is voor mij als adem voor de ziel; het werkt bevrijdend en helend. Het liefst doe ik het elke dag. Elk jaar geef ik in Frankrijk enkele schilderweken intuïtief schilderen en geef ik met Alma retraites in Portugal en in Nederland. Ik noem ons artistieke energiewerkers omdat we samen met jou op diverse lagen werken aan jouw innerlijke & creatieve proces.”
 
Alma (1973): “Mijn naam betekent ‘ziel’ en ‘voedend en verkwikkend’. Sinds 2003 maak en vertel ik als storyteller Bezielde verhalen. Voor particulieren en organisaties die begeleid willen worden in tijden van verandering en transformatie. Mijn inspiratiebronnen zijn mijn gezin, mijn vrienden, mijn familie, mijn werkrelaties, de natuur, Het Tibetaans Boedisme, performance art, kunst, muziek en mijn eigen nieuwsgierige aard. Ik geef trainingen, workshops, retraites, coaching in storytelling, mindfullness, creatieve expressie, ritueelbegeleiding en dialoog in mijn Studio Storycatching

De vrouwen die deze cursus volgen

DEZE CURSUS BIEDT JOU EEN TRANSFORMERENDE CREATIEVE REIS
EEN INSPIRERENDE EN VERKWIKKENDE CREATIE-TIJD 
DE LESSEN HELPEN JE TE LATEN ZIEN WIE JE WERKELIJK BENT
JE EIGEN WAARHEID TE SPREKEN EN GAAN STAAN IN JE EIGEN KRACHT

Lijkt het je wat?

DIVE DEEPER BRENGT JE NAAR DE DIEPTEN IN JEZELF

Q&A'S

Al het materiaal dat je tijdens de 7 lessen in Benschop gebruikt is inbegrepen. Wil je thuis verder in creatie, dan krijg je van ons als je je opgeeft direct een lijst met materialen die je kunt aanschaffen. Natuurlijk zijn dat suggesties en ben je zelf vrij om te kiezen waarmee je werkt. Misschien heb je al van alles in huis waarmee je aan de slag kunt. Jij bepaalt echt zelf waarmee jij in creatie gaat. 

Wij kopen onze materialen altijd online bij http://www.vanbeekart.nl maar je kunt ook goed terecht bij je lokale kunstmaterialenhandel (als die weer open zijn).

 

In deze cursus schilder je vanuit jouw innerlijke wijsheid, intuïtie en fantasie, je laat je leiden en werkt zonder vooropgesteld doel. En door het zo te doen, eer je als het ware De Godin in je: die kwaliteit die we vrouwelijk noemen, omdat het organisch en intuïtief creëert. Je kunt dus in abstractie blijven, maar soms ontstaat er spontaan een gezicht in je werk. Het is helemaal aan jou waar je richting en vorm aan geeft. Alles is goed. Geef jezelf vooral toestemming te spelen en te ont-dekken. En ja, die godin gaat op doek verschijnen. Let maar op en verras jezelf!

Scroll naar boven