ONTDEK JOUW EIGEN CREATIEVE FLOW IN DEZE ONLINE CURSUS


Herken je dit?

TOVER JOUW WERKKAMER OF KEUKENTAFEL OM TOT JE EIGEN ATELIER
MAAK EINDELIJK TIJD VOOR DAT CREATIEVE VERLANGEN IN JEZELF
SCHRIJF EN SCHILDER ZOALS JE NOG NIET EERDER HEBT GEDURFD

Wat brengt The Introduction jou?


Deze creatieve online cursus introduceert je in de wereld waarin je 
intuitief schilderen, intuitief schrijven en storytelling combineert met meditatie en lichaamswerk. Ben je daar eenmaal vertrouwd mee, dan ontdek je dat je creativiteit kunt inzetten voor je persoonlijke transformatie. En wil je zelfs een stap verder gaan, dan kun je meedoen met onze online schilder- en schrijfcursus The Journey, waarin we maandelijks ook een live sessie verzorgen.

De online creatieve cursus The Introduction kun je helemaal in je eigen tempo volgen. Je zit niet vast aan een wekelijks uitzending van ons. Maar je kunt zelf bepalen hoe snel en wanneer je de lessen wil volgen. En als naslagwerk krijg je het E-book er gratis bij. 

Je gaat in 7 hoofdstukken mee op een creatief avontuur. Je krijgt methoden en inspiratie aangereikt om je te verbinden met je innerlijke authentieke bron aan levensenergie. Van daaruit ga je dan in creatie. Per hoofdstuk krijg je opdrachten en vragen die je meer verdieping geven op de kunstwerken die je maakt.

Aan het einde van de cursus voel je je vrijer en speelser in intuitief schilderen en intuitief schrijven. En als het goed is, voel je dan ook wat het voor jou betekent als je de stem van dat scheppende wezen, die creatieve Godin  in jou ruimte, vrijheid en expressie geeft. maamaande

NU VOOR €77- I.P.V. €149-

THE INTRODUCTION BEREIDT JE VOOR OP HOE JE INTUITIEVE CREATIE 
INZET ALS PERSOONLIJKE TRANSFORMATIEKRACHT
KOOP DE CURSUS EN KRIJG HET GRATIS E-BOOK ERBIJ

Wat krijg je hiervoor?

WE MOEDIGEN JOU AAN JE EIGEN INTUÏTIE EN INNERLIJKE STEM(MEN) TE OMARMEN
ALS JE NU VOOR HET EERST GAAT TEKENEN OF SCHILDEREN, IS DEZE CURSUS GESCHIKT VOOR JOU
OOK JIJ BENT CREATIEF!
 HIERIN BESTAAT GEEN GOED, SLECHT, MOOI OF LELIJK 

Wat zeggen andere cursisten?

Ik wilde heel graag schilderen en vanwege de intuitieve opzet ging ik deze cursus doen. Dat is gelukt, Ik schilder, ik experimenteer en ik vind sommige werken van mezelf prachtig!
Marcelien, cursist 'The Journey'
Echt wel een hele fijne cursus. Er gebeuren onverwachte dingen. Ik kom in een ander bewustzijn.
Ria, cursist 'The Journey'
De reis die je maakt als je hieraan deel neemt gaat naar plekken waar je nog nooit geweest bent. Ik ben nu halverwege en ben onder de indruk waar we met zijn allen nu al zijn . Een zeer aan te raden ervaring. Geen haar op mijn hoofd zou dit willen missen !! Daan en Alma zijn absolutely the bomb !!!
Margit Mulder, cursist 'The Journey'

MAAK VAN JE HUIS JE EIGEN PERSOONLIJKE ATELIER EN TEMPEL-IN-EEN
LAAD JEZELF OP MET HEERLIJKE OEFENINGEN
DIE JOUW CREATIVITEIT IN BEWEGING BRENGEN

Wie zijn wij?

Lachen om jezelf

Daniëlle (1969):  Sinds 2004 geef ik als beeldend kunstenares & kunstzinnig coach 1-op-1 coaching, cursussen en workshops in mijn atelier en galerie Het Hartenhuis. Schilderen is voor mij als adem voor de ziel; het werkt bevrijdend en helend. Het liefst doe ik het elke dag. Elk jaar geef ik in Frankrijk enkele schilderweken intuïtief schilderen en geef ik met Alma retraites in Portugal en in Nederland. Ik noem ons artistieke energiewerkers omdat we samen met jou op diverse lagen werken aan jouw innerlijke & creatieve proces.”
 
Alma (1973): “Mijn naam betekent ‘ziel’ en ‘voedend en verkwikkend’. Sinds 2003 maak en vertel ik als storyteller Bezielde verhalen. Voor particulieren en organisaties die begeleid willen worden in tijden van verandering en transformatie. Mijn inspiratiebronnen zijn mijn gezin, mijn vrienden, mijn familie, mijn werkrelaties, de natuur, Het Tibetaans Boedisme, kunst, muziek en mijn eigen nieuwsgierige aard. Ik geef trainingen, workshops, retraites, coaching in storytelling, mindfullness, creatieve expressie, ritueelbegeleiding en dialoog in mijn Studio Storycatching

De vrouwen en mannen die deze cursus volgen

DEZE ONLINE  CURSUS BIEDT JOU EEN INSPIRERENDE EN VERKWIKKENDE CREATIE-TIJD 
DE LESSEN HELPEN JE CONTACT TE MAKEN MET JE INTUÏTIE, JE LICHAAM EN JE GEEST
ZODAT JE KUNT LATEN ONTSTAAN, WAT ER IN JOU NAAR BUITEN WIL KOMEN

Lijkt het je wat?

THE INTRODUCTION GEEFT JE HOUVAST IN JEZELF
IN DEZE TIJD VAN TRANSITIE

Q&A'S

Je krijgt van ons als je je opgeeft direct een lijst met materialen die je kunt aanschaffen. Natuurlijk zijn dat suggesties en ben je zelf vrij om te kiezen waarmee je werkt. Misschien heb je al van alles in huis waarmee je aan de slag kunt. Jij bepaalt echt zelf waarmee jij in creatie gaat. 

Wij kopen onze materialen altijd online bij http://www.vanbeekart.nl maar je kunt ook goed terecht bij je lokale kunstmaterialenhandel (als die weer open zijn).

 

In deze cursus schilder je vanuit jouw innerlijke wijsheid, intuïtie en fantasie, je laat je leiden en werkt zonder vooropgesteld doel. En door het zo te doen, eer je als het ware De Godin in je: die kwaliteit die we vrouwelijk noemen, omdat het organisch en intuïtief creëert. Je kunt dus in abstractie blijven, maar soms ontstaat er spontaan een gezicht in je werk. Het is helemaal aan jou waar je richting en vorm aan geeft. Alles is goed. Geef jezelf vooral toestemming te spelen en te ont-dekken. Verras jezelf!

Jaaaa, graag zelf! Deze cursus is voor iedereen, volledig gender-neutraal. Dat we met onze vrouwelijke energie werken zegt niet dat alleen vrouwen hieraan mee kunnen doen. Ieder mens maakt gebruik van zijn vrouwelijke en mannelijke energie. Je kunt de vrouwelijke energie ook de ontvangende, dragende en de mannelijke energie het voorwaartse, doelgerichte noemen. De focus in deze cursus ligt op het kunnen werken met het ontvangende aspect in ons. Kun je jezelf zo open en ontvankelijk, zonder oordeel opstellen, dat jij als het ware het doorgeefluik wordt van dat wat er voor jou aan creatie al klaar ligt.

Scroll naar boven