ONLINE CURSUS OM VANUIT INTUITIE JOUW EIGEN CREATIEVE FLOW TE ONTDEKKEN 


Herken je dit?

STEL JE TOCH EENS VOOR DAT JIJ THUIS JE EIGEN ATELIER HEBT, JOUW EIGEN HEILIGE RUIMTE, WAARIN JE IN VERBINDING BENT MET JEZELF. WAAR JE KUNT OPLADEN, INSPIRATIE OPDOET EN HEERLIJK SCHILDERT EN SCHRIJFT. DAT KAN OOK EENVOUDIG AAN JE KEUKENTAFEL OF AAN JE BUROI

Hoe ziet deze creatieve online journey eruit?

Wij nemen jou aan de hand van 7 hoofdstukken mee op een creatief avontuur. We geven je methoden en inspiratie om je te verbinden met je innerlijke bron, van waaruit je vervolgens in creatie gaat. We geven je opdrachten en stellen je vragen naar aanleiding van je kunstwerken. Wat belangrijk is, is dat je je innerlijke stem eert en je jezelf de vrijheid geeft om daar op jouw eigen manier expressie aan te geven.

Wat zeggen andere cursisten?

Ik wilde heel graag schilderen en vanwege de intuitieve opzet ging ik deze cursus doen. Dat is gelukt, Ik schilder, ik experimenteer en ik vind sommige werken van mezelf prachtig!
Marcelien, cursist 'The Journey"
Echt wel een hele fijne cursus. Er gebeuren onverwachte dingen. Ik kom in meen ander bewustzijn.
Ria, cursist 'The Journey
De reis die je maakt als je hieraan deel neemt gaat naar plekken waar je nog nooit geweest bent. Ik ben nu halverwege en ben onder de indruk waar we met zijn allen nu al zijn . Een zeer aan te raden ervaring. Geen haar op mijn hoofd zou dit willen missen !! Daan en Alma zijn absolutely the bomb !!!
Margit Mulder, cursist 'THe Journey

MET DEZE ONLINE CURSUS STELLEN WIJ JOU IN DE GELEGENHEID OM NU OOK ZELF, THUIS, JE EIGEN PERSOONLIJKE ATELIER EN TEMPEL-IN-EEN TE CREËREN, WAARIN JE GAAT BESCHIKKEN OVER EEN AANTAL HEERLIJKE OEFENINGEN DIE JOUW CREATIVITEIT IN BEWEGING GAAN BRENGEN.

Wie zijn wij?

Lachen om jezelfAlma (1973): “Mijn naam betekent ‘ziel’ en ‘voedend en verkwikkend’. Sinds 2003 maak en vertel ik als storyteller Bezielde verhalen. Voor particulieren en organisaties die begeleid willen worden in tijden van verandering en transformatie. Mijn inspiratiebronnen zijn mijn gezin, mijn vrienden, mijn familie, mijn werkrelaties, de natuur, Het Tibetaans Boedisme, kunst, muziek en mijn eigen nieuwsgierige aard. Ik geef trainingen, workshops, retraites, coaching in storytelling, mindfullness, creatieve expressie, ritueelbegeleiding en dialoog.”
 
Daniëlle (1969): “Expressie vanuit het hart is wat ik als beeldend kunstenares & kunstzinnig coach mensen sinds 2004 voorleef. In mijn schilderatelier en Galerie Het Hartenhuis kunnen mensen zich onder mijn inspirerende leiding in schilderkunst uitdrukken. Vanuit verbinding met je lijf neem ik je mee op een innerlijke reis en ga je creëren vanuit beweging en intuïtie. Ik geef 1-op-1 coaching, cursussen en workshops. Schilderen is voor mij als adem voor de ziel; het werkt bevrijdend en helend. Het liefst doe ik het elke dag. Elk jaar geef ik in Frankrijk enkele schilderweken intuïtief schilderen en geef ik met Alma retraites in Portugal en in Nederland. Ik noem ons artistieke energiewerkers omdat we samen met jou op diverse lagen werken aan jouw innerlijke & creatieve proces.”

De geïnspireerde vrouwen en mannen die deze cursus volgen:

WE MOEDIGEN IEDEREEN AAN HUN EIGEN INTUÏTIE EN INNERLIJKE STEM(MEN) TE OMARMEN. ALS JE NU VOOR HET EERST GAAT TEKENEN OF SCHILDEREN, IS DEZE CURSUS HELEMAAL VOOR JOU. HET BRENGT JE TERUG IN HERINNERING DAT IEDEREEN CREATIEF IS, DUS JIJ OOK. EN DAT HIERIN GEEN GOED, SLECHT, MOOI OF LELIJK BESTAAT.

NU VOOR €77- I.P.V. €149-

DE ONLINE HONOUR THE GODDESS IN YOU – CURSUS ZIT BOORDEVOL VIDEO DEMONSTRATIES, UNIEKE CREATIEVE LESSEN, INSPIRERENDE HANDREIKINGEN OM JOUW CREATIVITEIT TE LATEN STROMEN.  GRONDINGS-OEFENINGEN EN VOEDENDE VERHALEN EN BRONNEN DIE JE AANMOEDIGEN THUIS JE EIGEN SCHILDERIJEN TE MAKEN EN OP VERHAAL TE KOMEN VANUIT JOUW EIGEN BRON.

Wat krijg je hiervoor?

7 Unieke inspirerende hoofdstukken:

DEZE ONLINE  CURSUS BIEDT JOU EEN INSPIRERENDE EN VERKWIKKENDE CREATIE-TIJD DIE JE HELPT OM CONTACT TE MAKEN MET JE INTUÏTIE, JE LICHAAM EN JE GEEST. WAARIN JE KUNT LATEN ONTSTAAN, WAT ER IN JOU NATUURLIJKERWIJS GEOPENBAARD WIL WORDEN.E

Lijkt het je wat?

De Honour the Goddess in you – cursus zal je helpen houvast in jezelf te vinden in deze tijden van transitie

Q&A'S

Je krijgt van ons als je je opgeeft direct een lijst met materialen die je kunt aanschaffen. Natuurlijk zijn dat suggesties en ben je zelf vrij om te kiezen waarmee je werkt. Misschien heb je al van alles in huis waarmee je aan de slag kunt. Jij bepaalt echt zelf waarmee jij de kaarten gaat maken.

Wij kopen onze materialen altijd online bij http://www.vanbeekart.nl maar je kunt ook goed terecht bij je lokale kunstmaterialenhandel (als die weer open zijn).

 

Doordat we de cursus live via Zoom geven, hebben we opnames daarvan voor jou ter beschikking indien je een les hebt gemist.

In deze cursus schilder je vanuit jouw innerlijke wijsheid, intuïtie en fantasie, je laat je leiden en werkt zonder vooropgesteld doel. En door het zo te doen, eer je als het ware De Godin in je: die kwaliteit die we vrouwelijk noemen, omdat het organisch en intuïtief creëert. Je kunt dus in abstractie blijven, maar soms ontstaat er spontaan een gezicht in je werk. Het is helemaal aan jou waar je richting en vorm aan geeft. Alles is goed. Geef jezelf vooral toestemming te spelen en te ont-dekken. Verras jezelf!

Jaaaa, graag zelf! Deze cursus is voor iedereen, volledig gender-neutraal. Dat we met onze vrouwelijke energie werken zegt niet dat alleen vrouwen hieraan mee kunnen doen. Ieder mens maakt gebruik van zijn vrouwelijke en mannelijke energie. Je kunt de vrouwelijke energie ook de ontvangende, dragende en de mannelijke energie het voorwaartse, doelgerichte noemen. De focus in deze cursus ligt op het kunnen werken met het ontvangende aspect in ons. Kun je jezelf zo open en ontvankelijk, zonder oordeel opstellen, dat jij als het ware het doorgeefluik wordt van dat wat er voor jou aan creatie al klaar ligt.

Winkelwagen
Scroll naar top