Over ons

Daniëlle & Alma

Lachen om jezelf

Alma (1973): “Mijn naam betekent ‘ziel’ en ‘voedend en verkwikkend’. Sinds 2003 maak en vertel ik als storyteller Bezielde verhalen. Voor particulieren en organisaties die begeleid willen worden in tijden van verandering en transformatie. Mijn inspiratiebronnen zijn mijn gezin, mijn vrienden, mijn familie, mijn werkrelaties, de natuur, Het Tibetaans Boedisme, kunst, muziek en mijn eigen nieuwsgierige aard. Ik geef trainingen, workshops, retraites, coaching in storytelling, mindfullness, creatieve expressie, ritueelbegeleiding en dialoog.

Voor meer informatie verwijs ik naar de site van mijn eigen bedrijf  https://almawattimena.nl/

Schilderen in vrije tijd

Danielle Jaspers (1969): “Schaduw en licht zijn voor mij twee kanten van dezelfde medaille. Dat neem ik mee in mijn werk waarbij alles uiteindelijk draait om leven in liefde met jezelf en de ander. Ik leer via creatie. Ik ben creatie. En ik heb een heilig geloof dat we dat allemaal zijn. Via mijn passies voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, muziek, shamanisme en dans bevrijd ik mezelf van lagen die mij niet meer dienen. Vanuit deze passies leef ik en geef ik sinds 2004 creatieve retraites, workshops & cursussen. Als zelfstandig kunstenaar, docent, trainer en coach.

Voor meer informatie over mij en mijn werk verwijs ik je naar de site van mijn bedrijf  https://www.kunstzinnigcoachen.nl/

Wat zeggen onze cursisten over de interactieve online cursus?

"Ik zit zelf nog midden in deze creatieve journey (les 5) en raad het echt aan !! ook aan degenen die nog nooit geschilderd hebben (zoals ik) is het een openbaring in alle opzichten. Daan en Alma zijn een gouden koppel."

Imke

“De cursus van Danielle & Alma leidt tot meer. Loslaten van dogma's en het vinden van je zelf.Demo’s door Danielle met verschillende schildermediums ondersteund door muziek en beweging. Alma verhalend over een droomreis met elkaar in het Al, je meenemend om dan je eigen verhaal te realiseren met jouw creatie. Het geeft energie en maakt veel los.”

Jaap

"De reis die je maakt als je hieraan deel neemt gaat naar plekken waar je nog nooit geweest bent. Ik ben nu halverwege en ben onder de indruk waar we met zijn allen nu al zijn. Een zeer aan te raden ervaring. Geen haar op mijn hoofd zou dit willen missen! Daan en Alma zijn absolutely the bomb!"

Margit

"Het brengt me terug bij mezelf, minder in mijn hoofd en meer vanuit het hart. En veel meer tijd voor de creatieve kant, die bij mij al tijden weggestopt zat. Het creëren vanuit je gevoel, gewoon laten gaan en zien wat er ontstaat is voor mij het meest waardevol. Je kunt creëren in je eigen omgeving en het indien nodig de Zoom sessies weer terugkijken. Dat is fijn als je even vast zit."

Annemarie

Winkelwagen
Scroll naar boven