Creatieve Retraite: DIVE DEEPER

Een magische goddess retreat in Andalusie in finca Pura Vida

Belichaam in een deze retraite week de innerlijke godin(nen) in jou op doek, in kleur, verhaal en vorm. Via dans, spel en muziek creëer je samen met andere vrouwen jouw eigen authentieke kunstwerk. Vanuit contact met je intuitie en jouw creatieve bron. Breng jezelf thuis, heet jezelf welkom en voel je vrij om te genieten van al je zintuigen op een heerlijke stille krachtplek midden in de natuur in Andalusië. 

Ontdek hoe jij met diverse godinnen-archetypen in jou met de energie van de vijf elementen kunt werken: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ruimte. We zullen hen gaan belichamen in kleur, vorm, dans, stem en verhaal. In deze retraite ervaar je op een speelse en creatieve manier hoe jouw vrouwelijke creatieve energie en je mannelijke energie je helpen in het opruimen, bevrijden en transformeren van belemmerende patronen. Onderzoek die ware wilde natuur van jou en kom nog dichter bij jezelf en je ware potentieel. Heb jezelf lief en kies voor wie je wilt zijn in dit leven. Zo laven we ons in aan de transformerende kracht van de elementen in onszelf . 

Het hele landgoed van Finca Pura Vida is voor onszelf

Gun jezelf de rust en de stilte in de prachtige natuur van Gaucin in het Spaanse Andalusie, waar Danielle haar eigen kleinschalige retraite centrum met heel veel ruimte er om heen is gestart. Tussen alle creatieve workshops door word je culinair in de watten gelegd met heerlijke smaakvolle maaltijden van Annemieke Klaasssen.  Wat een ruimte hebben we hier om te kunnen spelen, te ontspannen en jezelf te zijn. Er zal een variatie zijn in het programma. Dat stemmen we af op de groep, het weer en de energie. Midden in de week gaan we een dag op pad; naar de kust of naar een stad. Voelend wat past in het moment. We laten ons verrassen.

Voorbeeld van een dagprogramma:

  • 8.00 meditatie & lichaamswerk
  • 9.00 ontbijt
  • 10.00 – 13.00 creatieve workshop
  • 13.00 – 14.00 lunch
  • 14.00 – 17.00 me time
  • 17.00-19.00 creatieve workshop/sharing/ritueel
  • 20.30 diner
Klik op de foto om de locatie te bekijken

Praktisch
Finca Pura Vida ligt in Gaucin op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport.

Er is plek voor maximaal 10 vrouwen.
Aankomst: 15 september  2023
Vertrek: 22 september 2023

Prijs
€ 1.695 early bird tot 26 juli
€ 1.500 als je met je soulsister boekt en kamer deelt
Dit is inclusief 7 overnachtingen op een tweepersoonskamer in finca Pura Vida die je deelt met een sister, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit, alle workshops en materialen. 

€ 1.888 als je echt een eigen kamer wilt 

* inclusief 21% btw voor particulieren, excl. btw voor zelfstandigen/ondernemer

Consumpties buiten finca Pura Vida, zoals een lunch op de dag waarop we naar het strand of een stad gaan, zijn voor eigen rekening. Het is exclusief reiskosten. Je kunt (gezamenlijk) een auto huren of wij regelen airport transfer vanaf Malaga airport (vertrek rond 11.30 uur).

Hoezo Honoring the Goddess?

De naam van onze cursussen was snel geboren: Honor the Goddess in you. Dat eerbetoon aan die godinnekracht vraagt van ons meer dan ooit alle aandacht. In ons steeds vluchtiger en jachtig bestaan vergeten we namelijk snel dat eerbetoon te maken. 

Wanneer maak jij  tijd om stil te staan bij de schoonheid in jouw leven en breng je bewust een eerbetoon aan wat jou dierbaar is? 

En als je die tijd zou maken, hoe zou dat eerbetoon er dan mogen uitzien volgens jou? 

En wat hebben schoonheid, esthetiek en godinnen-energie met elkaar te maken? 

De titel roept al duizend-en-een vragen op. Net zoals De Godin zich ook in een duizendvoud aan ons toont. Doe mee en geef 7 volle dagen aandacht aan jezelf en de godinnenenergie in jou. In dit rustgevend en landelijk gelegen huis gaan we letterlijk en figuurlijk iets moois met elkaar maken. 

Winkelwagen
Scroll naar boven